Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Γιάννης Παναγιωτόπουλος ''Φεύγουν οι μέρες'' νέο CD με 12 ολοκαίνουργια τραγούδια, κυκλοφορεί από την Starplanet Records



Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά του ταλαντούχου ερμηνευτή Γιάννη Παναγιωτόπουλου, με τον τίτλο "Φεύγουν οι μέρες" τόσο σε CD το οποίο σύντομα θα μπορείτε να βρείτε σε όλα τατα δισκοπωλεία, όσο και ψηφιακή μορφή στα μεγαλύτερα digital stores (iTunes κλπ)
O Γιάννης Παναγιωτόπουλος, καταθέτει την ψυχή του σε 12 ολοκαίνουργια τραγούδια, τα οποία κυκλοφορούν από την Starplanet Records με διανομή Minos EMI.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, τα τραγούδια κυκλοφορούν και σε CD στα δισκοπωλεία όλης της επικράτειας !

Τα τραγούδια επιμελήθηκαν μεγάλοι δημιουργοί.
Την σύνθεση των τραγουδιών υπογράφουν, ο Τάσος Σούρμπας, ο Σάκης Φράγκος, ο Γιώργος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Αθανασάκος και ο Σπύρος Ζέρβος.
Τους στίχους εμπιστετεύτηκαν οι στιχουργοί Τάσος Σούρμπας, ο Διονύσης Λιακόπουλος, η Χρύσα Καρανίκα, ο Βασίλης Παππάς, ο Λεωνίδας Αθανασάκος, ο Ελ Τάσο, ο Μιχάλης Αβατάγγελος, ο Αντώνης Μίτσικας, ο Σάκης και ο Δημήτρης Φράγκος.

O Γιάννης Παναγιωτόπουλος, έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Αντώνη Βαρδή, τον Νεκτάριο Μπήτρο, τον Γιώργο Ιωαννίδη, τον Μιχάλη Αβατάγγελο, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τα Ημισκούμπρια, τον Τ.Σούρμπα, την Λίνα Δημοπούλου, τον Μιχ. Μπουρμπούλη, τον Ιορδάνη Παύλου κα.

Επίσης έχει συνεργαστεί στις πίστες, με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον Σταμάτη Κόκκοτα, τον Σταμάτη Γονίδη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Θ.Αδαμαντίδη, τον Ζαφείρη Μελά κα.