Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Κωνσταντίνα ''Τι μου'χεις κάνει'' νέο hit ! Μουσική - Στίχοι : Σταμάτης Γονίδης

Nέο τραγούδι της Κωνσταντίνας "Τι μου έχεις κάνει"... Μουσική - Στίχοι : Σταμάτης Γονίδης. Κυκλοφορεί από την Starplanet Records (Διανομή Minos EMI).

Η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, μας συστήνεται με ένα τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη (μουσική και στίχοι) με τίτλο ''Τι μου 'χεις κάνει''

Την γνωρίσαμε από Fame Story, από όπου έκανε ένα γρήγορο αλλά αξέχαστο πέρασμα, αφήνοντας πίσω της, τις καλύτρες εντυπώσεις, τόσο των κριτών όσο και του κοινού.
Η πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, γεννήθηκε στην Πάτρα και από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με την μουσική και να γίνει τραγουδίστρια. Παράλληλα με τις σπουδές της σαν Τεχνικός Δικτύων, παρακαλούθησε μαθήματα φωνητικής, κινησιολογίας και χορού.
Εχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας και όχι μόνο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους : Σταμάτη Γονίδη, Βασίλη Καρρά, Πάνο Κιάμο, Γιώργο Δασκουλίδη, Πέτρο Ιμβριο, Αλέκο Ζαζόπουλο και αλλους.
Τωρα την συναντάμε, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, να τραγουδάει στο πλευρό του αγαπημένου μας Σταμάτη Γονίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Καλή ακρόαση