Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Αναστάσιο : Ενας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης από την Θεσσαλονίκη...




O Αναστάσιο γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Από μικρός ασχολήθηκε με την μουσική.
Σπούδασε Μουσική στο Νέο Ωδείο και στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και μετά την υποτροφία και τις σπουδες του, στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (φωνητική, κρουστά, πιάνο, θεωρητικά μαθηματα, σύνθεση και ενορχήστρωση) συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ενδεικτικά έχει συνεργαστεί με τον Πασχάλη Τερζή, Τόλη Βοσκόπουλο, την Καίτη Γαρμπή, Αγγελική Ηλιάδη, με τον Βασίλη Καρρά, τον Ζαφείρη Μελά, Αντζελα Δημητρίου, Γιώργο Μαργαρίτη, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Λένα Παπαδοπούλου, Θέμη Αδαμαντίδη, Κατερίνα Στανιση κα. 

Εχει συμμετάσχει σε συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη και στο Dream Show the Music 1 ερμηνεύοντας στον τελικό ένα ζεϊμπέκικο «Ασε με μόνο» σε στίχους και μουσική του ιδιου.

Τωρα παράλληλα με τις εμφανίσεις του σε clubs της Αθήνας, με την μουσική του ομάδα, βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά με μουσική δική του και στίχους της Λέττας Κουφοπαντελή, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Starplanet Records με διανομή  Minos EMI.