Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Αγγελική Νιάρχου... Βρεθήκαμε στη φωτογράφιση για το εξώφυλλο του νέου της digital single.


Βρεθήκαμε στη φωτογράφιση για το εξώφυλλο του νέου της digital single, της ανερχόμενης τραγουδίστριας Αγγελικής Νιάρχου...

Photoshooting by : Νίκος Κουφός
Make up artist : Μαριαλένα
Hair styling : Μάνος
Styling :  Δημήτρης Ελισσέος

Τα ρούχα ήταν από :  Nassos couture, Nati mati και Rada
Τα παπούτσια από τα καταστήματα Zazous και Haralas
Τα acessories από το κατάστημα Bernardo's accessories

Η Αγγελική Νιάρχου, σπούδασε μουσική και πιάνο (5 χρόνια), φωνητική και ορθοφωνία (4 χρόνια), υποκριτική (3 χρόνια) και χορό (5 χρόνια), επίσης γράφει στίχους και στην πρώτη της δισκογραφική δουλειά, θα υπογράφει στιχουργικά κάποια τραγούδια.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, στο τομέα της Ψυχολογίας, ασχολείται με το χώρο του τραγουδιού για 10 χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά και καταξιωμένα ονόματα του χώρου σε Ελλάδα και Αμερική.
Εχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής και καταξιωμενους καλλιτέχνες. Ενδεικτικά έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη, την Αντζελα Δημητρίου, τον Πέτρο Ίμβριο, την Μαίρη Βάσου, τον Κώστα Καραφώτη, τον Κυριάκο Παπαηλία κα.
Το τελευταίο διαστημα. η Αγγελική κάνει live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής των νέων της τραγουδιων, που θα κυκλοφορήσουν από την Starplanet Records, με διανομή Minos EMI, με παραγωγό τον Παύλο Χριστοδούλου.