Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Κατερίνα Μπακέα... Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ''Διαδόσεις''

"Διαδόσεις"
Κατερίνα Μπακέα
Μουσική : Αλέξανδρος Ψωμόπουλος
Στίχοι : Δημήτρης Τζάνος


Ενορχήστρωση / Προγραμματισμός : Αλέξανδρος Ψωμόπουλος
Κιθάρες: Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος
Κλαρίνο - Καβάλ: Γιώργος Σκυπητάρης
Πλήκτρα: Αντώνης Τσακιρέλης

Φωνητικά: Αλέξανδρος Ψωμόπουλος
Ηχοληψία: Γιάννης Κυφωνίδης BK Studio

Photoshooting: Night Stories productions
Ρούχα - Stylist: DF by Farmakis collection και Pantazonas Fashion Stores
Προβολή - Προώθηση : Παύλος Χριστοδούλου (Starplanet)

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Μπακέα :

Η Κατερίνα Μπακέα, γεννήθηκε, στην Αθήνα και είναι απόφοιτη της Σχολής Μουσικής τεχνολογίας, του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, ΑΤΕΙ Ηπείρου. Εχει παρακολουθήσει μαθημάτα υποκριτικής στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης, «Αθηναϊκή Σκηνή», και είναι επιτυχούσα στις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού (09/2008).
Παρακολούθησε μαθήματα θεωρητικά, πιάνο και μονωδίας, σε μικρή ηλικία, καθώς και μαθήματα Κλασικού τραγουδιού, και στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, (από το 2008), και στο Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου, (από το 2010). Εχει συμμετάχει σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και στην ερασιτεχνική Ανεξάρτητη Θεατρική Ομάδα Άρτας, (Α.Θ.Ο.Α.), την περίοδο 2002 έως 2007.
Εχει ασχολήθεί ερασιτεχνικά και με τον χορό.
Η επαγγελματική της ενασχόληση ξεκίνησε το 2004, με το ελαφρό, ελαφρο - λαϊκό τραγούδι λαϊκό και μοντέρνο, ξένο ρεπερτόριο (ισπανόφωνα - λατινογενή, αγγλόφωνα, κ. ά.) ποπ, jazz κλπ σε χώρους συναυλιακούς, κοσμικά κέντρα διασκεδάσεως, μπουάτ -- μουσικές σκηνές, συναυλιακούς χώρους, ξενοδοχεία κλπ
Εχει συμμετάσχει, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, σε αφιερώματα για τους Ιάκωβο Καμπανέλλη, Γιάννη Ρίτσο, Νίκο Γκάτσο, Οδυσσέα Ελύτη, Μάνο Χατζιδάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο κλπ.
Εχει συνεργαστεί με το Μιχάλη Βιολάρη, τον Λάκη Παπά, την Καίτη Χωματά, τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο, την Ζανέτ Καπούγια και άλλους.
Από το λαΐκό χώρο μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τον Χάρη Ακριτίδη, Ελενα Καρουσάκη.